Slapend je doel bereiken

We hebben 2020 achter ons gelaten en zijn 2021 binnen gegaan. Vanuit astrologisch perspectief wordt hier heel hoopvol naar gekeken. Zo was 21 december 2020 een bijzondere dag die de overgang markeerde naar een tijd waarin we onszelf mogen bevrijden van belemmerende structuren en ruimte creëren voor vernieuwing en verbinding*. Een jaarwisseling markeert altijd een nieuw begin en de natuur draagt zijn steentje bij door de dagen steeds weer een beetje langer te maken. Misschien heb je mooie voornemens voor het nieuwe jaar gesteld en ben je vast van plan om deze dit jaar echt te realiseren. Een fijn idee dat je vanuit astrologisch perspectief de wind mee hebt.

Om je te helpen je gestelde doelen voor 2021 te bereiken, heb ik een nieuwjaarscadeautje voor je. Ik heb een visualisatie  gemaakt die je kan luisteren voor het slapen gaan. Het is een helende meditatie waarmee je jezelf een heerlijk ontspannen nachtrust kan geven én waarin je jouw zelfhelend vermogen activeert.

Een effectieve nachtrust zorgt voor ontspanning en als je je ontspant is jouw parasympatische systeem actief. Je lichaam herstelt zich, cellen vernieuwen zich en emoties worden verwerkt. Na een ontspannen nachtrust kun je de volgende dag dus weer vol energie aan de slag met de doelen die je wil bereiken. Joop Zoetemelk – een bekende wielrenner uit de generatie van mijn ouders en één van de enige twee Nederlanders die ooit de Tour de France hebben gewonnen – zei ooit: ‘de Tour win je in bed.’ En hij had gelijk. Zonder een effectieve nachtrust bouwen de restjes onverwerkte emoties en afvalstoffen van fysieke activiteit zich op en ga je elke dag met een zwaardere rugzak door het leven. Terwijl een effectieve nachtrust juist zorgt dat je elke dag met een schone lei kan beginnen en je vol kan inzetten voor de doelen die je wil bereiken die dag.

Ik gun jou – en iedereen – dat je jouw doelen kan bereiken. Niet alleen in 2021, maar elke dag weer. Door te werken aan je eigen persoonlijke doelen, door te doen wat klopt en waar jij blij van wordt, draag je bij aan een mooiere wereld. Een wereld waarin iedereen bijdraagt aan de groei van het grotere geheel door zelf te groeien naar de mooiste mens dat jij kan zijn: jezelf!

Ik wens je alvast een goede nacht!

Liefs, Vicky

*Als je meer wil weten over de speciale betekenis van 21 december 2020, kun je zelf googelen (of nog beter voor deze wereld: zoeken via Ecosia) op 21 december 2020 en de start van het Aquariustijdperk of klikken op deze link naar een artikel dat ik al voor je gevonden heb.

Wil je deze visualisatie ontvangen? Meld je dan hieronder aan voor mijn mailinglijst en kruis ‘ontspannen in slaap vallen’ aan. Je ontvangt direct een mail met een link om de visualisatie te downloaden. En je ontvangt in het vervolg alle inspirerende artikelen, oefeningen en nieuwe visualisaties als eerste in je mailbox.