Gratis adviesgesprek

Gun jezelf iemand die met je meekijkt

Je weet eigenlijk wel dat er iets moet gebeuren om de verandering die je zo wenst voor jezelf ook echt te laten plaatsvinden. Misschien heb je al van alles geprobeerd, maar niets lijkt blijvend resultaat te geven. Hoe fijn zou het zijn als iemand eens met je meekijkt? Iemand die met een frisse blik met je meedenkt en je helpt te onderzoeken waar het stokt. Zonder dat je meteen aan iets vastzit. Dan ben je hier op de juiste plek!

In een gratis adviesgesprek van een half uur kijk ik graag met je mee in jouw onderbewustzijn naar wat er voor jou nodig is om jouw doelen te bereiken.

Voorafgaand aan het gesprek stuur ik je een intakeformulier, dat je ingevuld aan mij retour stuurt. Hierin kun je ook jouw vragen aan mij doorgeven. Zo kunnen we in het gesprek snel tot de kern komen.

We kunnen elkaar live ontmoeten in mijn praktijk in Ottersum of we treffen elkaar online m.b.v. beeldbellen (Skype / Facetime / Zoom / Teams). Je bent hoe dan ook van harte welkom!

Dus stop met twijfelen en gun jezelf dit gratis advies (je bent toch niet voor niets nieuwsgierig op deze pagina terecht gekomen 😉).

Zien we elkaar snel?