Gratis visualisaties

Soms kun je wel wat hulp gebruiken op je pad naar meer fysieke en mentale gezondheid, naar meer betekenis en geluk in je leven, naar het vinden van jezelf. Deze visualisaties zijn er om jou te helpen.

In een visualisatie maak je gebruik van je eigen voorstellingsvermogen om je aandacht te richten. Je brengt je geest tot rust door te focussen op één ding en dan kun je je net zo goed richten op iets dat jou helpt. Je aandacht richten op dat wat jij nodig hebt, kan soms best lastig zijn. Dan is het fijn als je je laat leiden door de stem van een ander. Zo is het een stuk makkelijker om je focus te behouden. Deze visualisaties zou je daarom ook geleide meditaties kunnen noemen. Ze brengen je in contact met je eigen onderbewustzijn, zodat jij daar zelf de informatie kan ophalen die jij nodig hebt om te groeien en om jouw verlangens waar te maken. Daarnaast brengen visualisaties je tot ontspanning en dat is belangrijk voor het herstellend vermogen van je lichaam.

Elke visualisatie is anders. Afhankelijk van het moment van de dag of van de situatie waarin je zit, kun je een andere behoefte hebben. Om jezelf te helpen die behoefte te vervullen, kies je een bijpassende visualisatie.

Ik maak regelmatig nieuwe visualisaties en bied je hier de mogelijkheid om visualisaties gratis als mp3 te downloaden. Kies er één, meerdere of kies ze allemaal om ze op elk moment dat jij daar behoefte aan hebt offline te kunnen beluisteren. Dus wacht niet langer en vul het formulier onderaan deze pagina in. Dan kun je meteen beginnen!

 

 

 

Snel en eenvoudig opladen

In deze visualisatie van zo’n 6 minuten geef je jezelf een heerlijke energieboost. Aarden, energetisch reinigen en opladen in één korte visualisatie die je op elk gewenst moment kan doen, zodat jij vol energie de rest van je dag tegemoet kan gaan.

 

 

 

Ontspannen in slaap vallen

In deze helende slaapmeditatie van bijna 10 minuten maak je een soepele overgang van de dag naar de nacht. Je geeft jezelf een ontspannen nachtrust en activeert het herstellend vermogen van je lichaam. Terwijl jij slaapt, werkt jouw lichaam aan jouw herstel.

 

 

 

Verbinden met je eigen wijsheid

Als je wil luisteren naar de boodschappen van je eigen onderbewustzijn, kun je je voorstellingsvermogen gebruiken om jezelf actief te verbinden met je eigen innerlijke wijsheid. In deze visualisatie van 6 minuten ga je op onderzoek in je eigen lichaam naar waar deze wijsheid zich bevindt en verbind je je ermee.

 

 

 

Lichtbolletje: uit je hoofd in je lijf

Als je een echte denker bent en veel in je hoofd zit, kun je je soms letterlijk topzwaar voelen. In deze visualisatie (8 min.) breng je langzaam de aandacht van je hoofd omlaag naar je lijf. Je zwaartepunt zakt weer naar de plek waar hij moet zijn. Na afloop voel je je zowel in je hoofd als in je lijf verlicht. Je staat stevig met beide benen op aarde én je kan beter naar je eigen intuïtie luisteren.

 

 

 

Jij bent licht

De tijd waarin we nu leven kan veel van je vragen. Misschien voel je ook echt dat het donker is. Voelt het leven zwaar of vermoeiend. Gebruik je voorstellingsvermogen om dat donkere gevoel te verlichten. Herinner jezelf aan het licht dat jij bent en van daaruit kan alles ontstaan. Na deze activerende visualisatie van ruim 9 minuten voel je je volledig verbonden met jezelf en ervaar je een liefdevolle verbinding met alles om je heen.

 

 

 

Ontdek jouw unieke licht

In deze meditatie (14 min.) zet je het licht weer aan in je hart. Je ontdekt wat jij te geven hebt in deze wereld. Waarom het zo belangrijk is dat jij nu hier op deze aarde leeft. Veel mensen zoeken naar hun zielsmissie. Deze meditatie helpt je om die te vinden. Geef jouw hart de kans om jou de weg te wijzen, om jou te laten zien wat jouw waarheid is, wat jouw unieke talenten zijn en hoe je deze in de wereld kan zetten.

 

 

 

Begin je dag goed

Geef jezelf een liefdevolle start van een mooie dag waarin je beschermd en gefocust bent. Programmeer jouw onderbewustzijn met helpende affirmaties en breng jezelf in balans. Zet een liefdevolle intentie voor de dag die voor je ligt. Bescherm jezelf tegen negatieve invloeden van buitenaf.

Na het invullen van je gegevens ontvang je direct een mail met een link om de betreffende visualisatie te downloaden. Daarna stuur ik je ook regelmatig praktische tips en inspirerende inzichten die je helpen je leven in de gewenste richting te veranderen*. En zodra er een nieuwe visualisatie beschikbaar is, ben jij natuurlijk de eerste die het weet.

*  In elke mail staat een link waarmee je je altijd weer kan afmelden.