Workshop – Van angst naar liefde

Ervaar jij ook dat we in een uitdagende tijd leven? Alles lijkt in sneltreinvaart te veranderen. Angst regeert in de media: slecht nieuws of nare voorspellingen te over. Lukt het jou om in deze roerige tijden te blijven staan? Om trouw te blijven aan jezelf? Of regeert de angst ook in jouw hart?

Angst komt in allerlei soorten en maten. Misschien ga je mee in wat je leest of hoort over waar je bang voor moet zijn. Maar het kan ook (en soms ongemerkt) op allerlei andere vlakken tot uiting komen. In zorgen over de toekomst, over jezelf, over jouw naasten of misschien zelfs over de hele planeet. Dit kan grote invloed hebben op hoe jij je voelt. Angst kan somber maken, of moedeloos. Het kleurt je blikveld donker en brengt je energie omlaag. Je hebt geen invloed op wat er om je heen gebeurt, maar je hebt wél invloed op wat dit met jou doet. Daar zit de mogelijkheid tot verandering.

Voel jij je regelmatig angstig en zou je dit willen ombuigen? Kom dan naar de workshop ‘Van angst naar liefde’. In een ochtend of een middag begeleid ik je op een innerlijke reis waarin jij ontdekt hoe jij de angst in jouw leven los kan laten en de liefde kan laten stromen. Een moment dat je leven voorgoed kan veranderen. Opgetild door een golf van positieve energie kijk jij na afloop met meer liefde naar jezelf en de wereld.

In deze tijd van polarisering nodig ik je uit om terug te keren naar jouw neutrale midden. Niet meer voor of tegen iets zijn, maar er voor jezelf zijn. Vanuit liefde in plaats vanuit angst. Schud het donker van je af en laat het licht toe in je leven. Met vertrouwen kijkend naar de toekomst en genietend van het nu.

Er staan op dit moment geen vaste data gepland voor deze workshop. Toch zijn er twee manieren waarop jij de beweging van angst naar liefde kan maken.

  1. In deze workshop is plaats voor 2-6 deelnemers. Dus als je mij via onderstaand formulier laat weten dat jij deze workshop graag wil volgen, dan schrijf ik je op een wachtlijst. Zodra er meer geïnteresseerden zijn, plannen we met elkaar een passend moment.
  2. Als je niet wil wachten, kun je ook zelf een groepje van 2-6 deelnemers verzamelen. Stuur de gegevens vervolgens door via hetzelfde formulier hieronder en ik neem contact met je op om een datum te plannen.

De workshops vinden plaats in Ottersum (omgeving Gennep, Boxmeer, Cuijk, Nijmegen) en duren 2,5 uur.

Omdat ik voel dat het belangrijk is dat deze workshop voor iedereen toegankelijk is, vraag ik een vrijwillige en symbolische bijdrage van €22 per persoon. Juist als je zorgen hebt op financieel gebied, kan de toekomst uitzichtloos lijken en ook dan helpt het om de liefde in je leven te laten stromen. Ik ken inmiddels bijzondere en wonderlijke verhalen genoeg die dit laten zien. Ook op financieel gebied. Dus ongeacht je portemonnee: wees welkom om de angst in je hart te verruilen voor liefde!

Ik kijk ernaar uit om je te mogen helpen deze transitie te maken.

Laat me weten dat jij deze workshop wil volgen door onderstaand formulier in te vullen.  Nadat je op de knop ‘verzenden’ hebt gedrukt, ontvang je per mail een bevestiging.