Vervolgtraject

Coachingstraject – Meer energie en innerlijke rust

Heb je al enige ervaring met het luisteren naar je onderbewustzijn? Bijvoorbeeld omdat je sessies bij mij hebt gedaan, of omdat je op een andere manier hiermee bezig bent geweest? Lees dan zeker verder.

Pak de regie over je eigen leven

Je staat op een bijzonder punt in je leven. Het punt waarop jij de regie weer in eigen hand neemt. Door je blik te verruimen en je te verbinden met je onderbewustzijn en de wijsheid die zich daar bevindt, kun jij jouw leven in de gewenste richting buigen. Je kan jouw verlangens waarmaken door met je onderbewustzijn te gaan samenwerken. In dit coachingstraject krijg je de tools in handen om de boodschappen die jouw lichaam je geeft te begrijpen en te transformeren. Je vind de oorzaken én oplossingen voor klachten, problemen of uitdagingen die jij in jouw leven ervaart.

Inhoud coachingstraject

In het traject help ik je om de boodschappen van jouw onderbewustzijn te ontrafelen, zoals ik dat in al mijn sessies doe. Daarnaast deel ik allerlei praktische tips en oefeningen met je die ervoor zorgen dat jij tijdens en vooral ook na het traject zélf met je onderbewustzijn leert communiceren. Aan het eind van het traject heb je een gereedschapskist vol met handvatten om zelf te kunnen luisteren naar wat jouw onderbewustzijn je wil vertellen. Je pakt de regie over je eigen leven door de verbinding met jezelf te herstellen. Je intuïtie wordt sterker en je gevoel van zelfliefde groeit.

Het traject bestaat uit 5 coachingsessies van 1 uur, een werkboek met achtergrondinformatie en praktische oefeningen en 5 mp3-tjes met visualisaties voor thuis. Elke coachingsessie bevat een stukje inzicht en altijd een stuk heling in jezelf. Zo maak je de weg vrij voor meer energie en innerlijke rust in je leven. Na elke sessie krijg je tips en kleine opdrachten mee voor thuis. Dit huiswerk zorgt voor bewustwording en verankering, zodat je in het dagelijkse leven ook echt gaat ervaren dat je meer energie en innerlijke rust krijgt. Zo pak jij de regie over je leven terug.

Investering in jezelf

Uiteindelijk kun je het zelf. Dat geloof ik echt en dat gun ik je ook. In dit traject leer ik je een aantal effectieve manieren waardoor jij – zonder hulp van anderen – begrijpt waarom je bepaalde klachten, problemen of uitdagingen hebt, hoe je deze los kan laten en je leven kan sturen in de richting die jij wenst. Een investering die zich dubbel en dwars gaat terug verdienen en die nu voor dit totale traject €495 bedraagt. Daarvoor krijg je dus 5 coachsessies, 5 visualisaties op mp3 voor thuis, een werkboek met achtergrondinformatie en oefeningen en het belangrijkste: je krijgt meer energie en innerlijke rust. Gun jij jezelf ook deze sprong in je persoonlijke ontwikkeling?

Meld je dan vandaag nog aan!

Misschien zit je nog met een paar vragen. Lees dan verder, want ik heb een aantal veel gestelde vragen hieronder al voor je beantwoord.

Is de praktijk open?

Ja! Volgens de huidige maatregelen mag mijn praktijk geopend zijn. Er is genoeg ruimte om 1,5 meter afstand te bewaren. Ik volg de spelregels die vanuit  de beroepsorganisatie zijn opgesteld en stuur je voorafgaand aan onze eerste afspraak een overzicht en een vragenlijst. Mocht je om wat voor reden dan ook de voorkeur geven aan een online afspraak, dan is dat zeker mogelijk. De methoden waarmee ik werk zijn ook online heel goed toepasbaar.

Ik heb nog geen / nauwelijks ervaring met luisteren naar mijn onderbewustzijn, maar wil dit wel graag leren. Kan ik dan ook deelnemen aan dit traject?

Dat je de verbinding op deze manier met jezelf wíl aangaan is het belangrijkste ingrediënt voor een succesvol verloop van het traject. Dus dat zit al goed. Afhankelijk van hoeveel innerlijk werk je tot nu toe verricht hebt, is dit traject geschikt voor jou of niet. Neem gerust contact op om samen te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Er zijn veel manieren om van A naar B te komen en wie weet heb je onbewust al meer ervaring hiermee opgedaan dan je denkt. Daarnaast is het heel goed mogelijk om eerst een blok van 3 sessies uit het traject op maat te doen en dan over te stappen naar dit coachingstraject.

Ik ga ook naar een andere zorg- of hulpverlener. Kan ik dan wel starten met dit traject?

Jazeker! Jouw eigen onderbewustzijn weet precies wat goed voor jou is. Alles wat we daaruit ophalen is ter ondersteuning van jouw proces. De informatie uit jouw onderbewustzijn kan juist net dat ene zetje zijn wat je nodig hebt om de gewenste verandering echt teweeg te brengen. En als jouw onderbewustzijn aangeeft dat er een pauze nodig is, dan lassen we die gewoon in.

Hoe vaak en wanneer zien we elkaar?

We plannen de 5 coach sessies in overleg met elkaar. Uitgangspunt is 1 sessie per 2 tot 3 weken, maar we kijken samen naar wat het beste bij jou en jouw ontwikkelingsproces past. Afspraken zijn mogelijk op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 16:00.

Waarom krijg ik huiswerk?

Ik geloof dat als je échte verandering wil, dat er meer voor nodig is dan puur en alleen 5x naar een coach te gaan. In de coach sessies krijg je de inzichten en handvatten aangereikt en om die te implementeren in je dagelijks leven, help ik je door huiswerk mee te geven. Het houdt je scherp en zet je aan tot actie in de periode tussen de sessies door. Geen zorgen, het is echt geen berg werk. Het moet  juist makkelijk in je dagelijks leven in te passen zijn. Daarom zijn het geen grote opdrachten, maar vooral kleine dingetjes om elke dag even met de nieuwe inzichten bezig te zijn.

Worden de kosten voor dit traject vergoed?

Door zorgverzekeraars wordt mijn coaching niet vergoed. Er zijn wel andere mogelijkheden om (een deel) van de investering terug te krijgen.

  • Vraag je werkgever of deze het coachingstraject wil vergoeden. Bijvoorbeeld in het kader van persoonlijk leiderschap en vitaliteit. Als je contact hebt met de arbodienst of bedrijfsarts kun je hen ook vragen naar de mogelijkheden voor vergoeding in het kader van bijvoorbeeld burn-out preventie.
  • Je kan het bedrag van de belasting aftrekken als scholingsuitgave of opvoeren als zorgkosten.
  • Als zelfstandig ondernemer kun je het bedrag opvoeren als bedrijfskosten.

Is het lastig voor je om het bedrag in 1x te betalen? In overleg is het mogelijk om in delen te betalen. Neem contact op om samen naar een passende oplossing te zoeken.

Wat als het traject toch niet voor mij blijkt te werken?

Ik geloof volledig in de waarde die ik met je deel in dit coachingstraject. Daarom geef ik je met een gerust hart een niet goed-geld terug-garantie. Als je na 2 sessies het gevoel hebt dat het traject niet waardevol voor je is, dan stoppen we het coachingstraject en krijg je je volledige investering terug. Kijk in mijn Algemene voorwaarden voor de spelregels.

Heb je nog een andere vraag? Neem dan contact met mij op. Of zijn je vragen inmiddels beantwoord? Twijfel dan niet langer en meld je vandaag nog aan. Ga voor die verandering die je zo graag wil in je leven!