Individuele coaching

Iedereen krijgt in het leven zijn portie aan uitdagingen. Die kunnen zich zowel op het lichamelijke vlak als op het emotionele, mentale of energetische vlak aandienen. Je kan hier op allerlei manieren mee omgaan. Iedereen loopt daarbij zijn/haar eigen pad. Voor mij heeft het enorm geholpen om hierbij te luisteren naar mijn eigen wijsheid, intuïtie, innerlijk weten of hoe je het wil noemen. In je eigen onderbewustzijn liggen alle antwoorden opgeslagen. De kunst is om die antwoorden te vinden en daarbij kan ik je helpen.

Stel je eens voor...

… hoe het voor je zou zijn als alles verandert in de gewenste richting.

Deze verlangens kun je waarmaken!

In een coachingstraject van minimaal 3 individuele sessies gaan we samen op onderzoek naar de oorzaak van het door jou ervaren probleem. En dat niet alleen. Oorzaken én oplossingen komen aan het licht. Vervolgens begeleid ik je om de gevonden informatie te gebruiken voor heling. Laat belemmerende overtuigingen los, herprogrammeer oude patronen, heel onverwerkte emoties en herstel scheve verhoudingen in je systeem. Pas je dagelijkse gewoontes aan op aanwijzing van je eigen onderbewustzijn en ontdek op welke manier jij jezelf kan ondersteunen. Alle antwoorden liggen in je eigen onderbewustzijn op jou te wachten.

De ene uitdaging is de andere niet en iedereen is uniek. Daarom bestaat dit traject uit blokken van telkens 3 coaching sessies van 1,5 uur. Op die manier kunnen we de duur van het traject aanpassen aan jouw achtergrond en behoefte. Zie het als een soort strippenkaart die je zo vaak kan verlengen als jij wil. Zo is er alle ruimte voor maatwerk. Als je wil, kan je ook met meerdere verschillende problemen aan de slag. We volgen de route die jouw onderbewustzijn aangeeft.

Investering in jezelf

De investering voor 3 coaching sessies van 1,5 uur is €270. In de sessies kunnen we snel de diepte in en ga je ervaren hoe fijn het is om jezelf en je problemen te benaderen vanuit je eigen onderbewustzijn. Het heeft mij ontzettend veel goeds gebracht in mijn leven en dat gun ik jou ook. Als je eenmaal hebt kennis gemaakt met deze manier van werken, wil je niet anders meer. Met recht een investering in jezelf. Dus gun jezelf dit onderzoek in je eigen onderbewustzijn en meld je vandaag nog aan. Het kan alleen maar beter worden!

Misschien zit je nog met een paar vragen. Lees dan verder, want ik heb een aantal veel gestelde vragen hieronder al voor je beantwoord.

Is de praktijk open?

Ja! Volgens de huidige maatregelen mag mijn praktijk geopend zijn. Er is genoeg ruimte om 1,5 meter afstand te bewaren. Ik volg de spelregels die vanuit  de beroepsorganisatie zijn opgesteld en stuur je voorafgaand aan onze eerste afspraak een overzicht en een vragenlijst. Mocht je om wat voor reden dan ook de voorkeur geven aan een online afspraak, dan is dat zeker mogelijk. De methoden waarmee ik werk zijn ook online heel goed toepasbaar.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Dat is afhankelijk van jouw wensen en behoeftes. We werken met blokken van 3 sessies, omdat de ervaring leert dat je in 3 sessies zeker positief resultaat zal merken. Na elk blok bespreken we samen of en hoe je verder wil. Dit kan voor een ander probleem zijn, of omdat je nog verder de diepte in wil, of misschien hangen verschillende dingen met elkaar samen. Er zijn ook klanten die de sessies gebruiken als een moment om bij te tanken of voor een persoonlijke check-up.

Wanneer zien we elkaar?

We plannen de 3 coach sessies in overleg met elkaar. Meestal zitten er 2 tot 3 weken tussen de sessies. We kijken vooral samen naar wat het beste bij jou en jouw ontwikkelingsproces past. Afspraken zijn mogelijk op maandag t/m donderdag van 9:00 tot 16:00.

Ik heb nog nooit iets met mijn onderbewustzijn gedaan. Hoe werkt het precies?

Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met je onderbewustzijn. Ik werk onder andere met: NEI (Neuro Emotionele Integratie), Systemisch werk (familie opstellingen, organisatie opstellingen, ziekte opstellingen), NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en radiësthesie (energetisch testen m.b.v. een biotensor). Neem gerust contact op als je meer wil weten. Of meld je aan voor een gratis adviesgesprek van een half uur.

Ik ga ook naar een andere zorg- of hulpverlener. Kan ik dan wel starten met dit traject?

Jazeker! Jouw eigen onderbewustzijn weet precies wat goed voor jou is. Alles wat we daaruit ophalen is ter ondersteuning van jouw proces. De informatie uit jouw onderbewustzijn kan juist net dat ene zetje zijn wat je nodig hebt om de gewenste verandering echt teweeg te brengen. En als jouw onderbewustzijn aangeeft dat er een pauze nodig is, dan lassen we die gewoon in.

Worden de kosten voor dit traject vergoed?

Door zorgverzekeraars wordt mijn coaching niet vergoed. Er zijn wel andere mogelijkheden om (een deel) van de investering terug te krijgen.

  • Vraag je werkgever of deze het coachingstraject wil vergoeden. Bijvoorbeeld in het kader van persoonlijk leiderschap en vitaliteit. Als je contact hebt met de arbodienst of bedrijfsarts kun je hen ook vragen naar de mogelijkheden voor vergoeding in het kader van bijvoorbeeld burn-out preventie.
  • Je kan het bedrag van de belasting aftrekken als onderdeel van zorgkosten die niet vergoed worden (er is wel een drempel).
  • Als zelfstandig ondernemer kun je het bedrag opvoeren als bedrijfskosten.

Is het lastig voor je om het bedrag in 1x te betalen? In overleg is het mogelijk om in delen te betalen. Neem contact op om samen naar een passende oplossing te zoeken.

Heb je nog een andere vraag? Neem dan contact met mij op. Of zijn je vragen inmiddels beantwoord? Twijfel dan niet langer en meld je vandaag nog aan. Ga voor die verandering die je zo graag wil in je leven!