Over mij

Mijn verhaal

‘Je krijgt wat je aankan.’ Die zin heb ik vaak gehoord en ik geloof ook dat het waar is. ‘Blijkbaar kan ik veel aan’, zeg ik dan altijd terug. Het leven heeft me al flink wat uitdagingen gegeven en inmiddels kan ik vanuit mijn tenen zeggen dat het ’t waard was. Want de grootste pijnen hebben me ook de grootste en meest waardevolle levenslessen gegeven.

Het opsommen van mijn uitdagingen doet ze eigenlijk geen recht, maar dan krijg je wel een beetje een beeld van hoe het mij is vergaan. Ik noem de grootste drie.

Dit ben ik nu

Ik vind het heel waardevol dat ik al de gevonden wijsheid als onderbewustzijnscoach mag delen met anderen. Van huis uit ben ik een nuchtere Noord-Hollandse meid en door de jaren heen heb ik dit leren combineren met een nieuwe spiritualiteit. Mijn sensitiviteit is mijn kracht geworden. Ik doorzie mensen en kan snel de vinger op de zere plek leggen. Ik denk graag buiten de bestaande kaders en zit altijd vol ideeën om anderen te helpen groeien. Inmiddels ben ik een fervente omdenker, onmogelijkheden ken ik niet (waar een wil is…) en ik kijk écht nergens raar van op. Alles mag er zijn bij mij.

Mijn visie

Niks gebeurt voor niks. Of je nu een fysieke klacht hebt of een bepaald gevoel ervaart, het heeft je wat te vertellen. Door contact te maken met je onderbewustzijn leer je jezelf beter kennen en ontdek je wat jij nodig hebt om een gelukkig en betekenisvol leven te leiden. Daarbij vind ik het belangrijk dat alles er mag zijn. Door afwijzing creëer je blokkades en door aanvaarding van alles wat er is – dus ook de minder leuke kanten van het leven – geef je jezelf de ruimte om te groeien. Alles is mogelijk. Het is een kwestie van jouw unieke weg vinden. Alle kwaliteiten en talenten die jij daarvoor nodig hebt, zijn al in jou aanwezig. Saai wordt het nooit, want groeien gaat een leven lang door. Zoals een slang zijn oude huid verlaat en verder groeit in zijn nieuwe jas, zo kunnen wij onszelf ook telkens vernieuwen.

Fun(ny) facts

Nieuwsgierig naar meer?