3-in-1 workshops: ont-wikkel en heel jezelf

Data voor  de eerstvolgende workshops:

 • woensdag 25 september 2024 van 9:30-12:30
 • vrijdag 8 november 2024 van 9:30-12:30
 • woensdag 11 december 2024 van 9:30-12:30

Klankmasseur Magali Grouwstra en ik hebben de handen ineen geslagen om jou een unieke helende ervaring te bieden in een workshop waarbij we 3 verschillende helingstechnieken combineren:

 1. (familie-) opstellingen
 2. klankschalen
 3. meditatie

Tijdens een bijeenkomst van 3 uur reis je in een meditatie naar jouw eigen unieke binnenwereld, word je ondergedompeld in een helend klankbad en ervaar je de werking en heling van het systemische veld. Altijd met de intentie om als mens verder te ont-wikkelen en zo steeds meer jeZELF te kunnen zijn.

Er zijn twee manieren om deze 3-in-1 workshop te ervaren:

 • als deelnemer (bijdrage €27)
 • als vraaginbrenger voor een opstelling (bijdrage €97)

De meditatie en het klankbad worden liefdevol afgestemd op alle deelnemers. Zo haalt iedereen eruit wat op dat moment de bedoeling is.

Als deelnemer kun je je vervolgens beschikbaar stellen als representant in de opstelling van de vraaginbrenger(s). Ook als toeschouwer en als representant resoneer je mee met de helende werking van het systemische veld dat gecreëerd wordt.

Als vraaginbrenger maken we tijdens de workshop ruimte om jouw specifieke vraag, uitdaging of klacht te onderzoeken én te helen door het vraagstuk op te stellen in het systemische veld. Tijdens elke workshop is er ruimte voor het opstellen van de vraagstukken van maximaal 2 vraaginbrengers.

Je hoeft voor deelname aan deze workshop geen ervaring te hebben met de techniek van het opstellen, maar het mag en kan wel. Als begeleider van de opstellingen help ik je om te groeien in je rol als representant. Iedereen kan dit!

Voorlopig is er bij deze workshops per keer ruimte voor maximaal 12 deelnemers. Reserveer tijdig jouw plek door een mail te sturen naar vicky@onderbewustzijnscoach.nl. Vermeld in de mail duidelijk:

 • je naam
 • voor welke datum / data je je aanmeldt
 • of je als deelnemer of als vraaginbrenger erbij bent

De workshops vinden plaats in Ottersum.

Magali en ik kijken ernaar uit om je te verwelkomen en mee te nemen op een bijzondere helende reis.

Magali stelt zich voor

Ik ben Magali Grouwstra, 52 jaar en ik mag me al meer dan 10 jaar verwonderen over de bijzondere werking van de klankschalen.

Ik werk vanuit passie, liefde en enthousiasme met mensen en gebruik daarbij de helende werking van de schalen. Op een subtiele maar krachtige manier werkt de resonantie vanaf je etherische en fysieke lichaam door tot op celniveau. Je wordt uitgenodigd om stil te zijn en contact te maken met jouw lichaam. Hierdoor kun je dieper en sneller in een ontspannen en meditatieve staat komen.

In het systemisch werken met Vicky hebben de klankschalen een bekrachtigende werking op het proces, waardoor blokkades of schaduwkanten zichtbaar, aangeraakt en geheeld kunnen worden.

Deze bijzondere combinatie brengt je terug naar de essentie van je zijn en laat alles weer stromen.

Wat is opstellen / systemisch werk?

Bij de techniek van het opstellen wordt vanuit een systemisch perspectief naar situaties gekeken. Als mens ben je onderdeel van verschillende systemen: groepen mensen die zich op een bepaalde manier onderling tot elkaar verhouden, bijvoorbeeld je familie, jouw buurt, de sportclub, de organisatie waar je werkt, etc. Ook jouw lichaam is een systeem. En ook jouw gedachten hangen op een bepaalde manier met elkaar samen. Zo kun je alles met een systemische bril bekijken.

Elk systeem wil in balans zijn. Ontbreekt er balans, dan komt het systeem in beweging om die balans te herstellen. Als je niet met een systemische bril kijkt, ben je je hier niet van bewust. Het zoeken naar balans kan zich op allerlei manieren uiten en dit kan klachten geven. Door de (verstoorde) verhoudingen in het systeem zichtbaar te maken, wordt ook zichtbaar hoe de balans hersteld kan worden, zodat de klachten kunnen verdwijnen.

Het zichtbaar maken van de onderlinge relaties in een systeem gebeurt bij het opstellen door mensen (of voorwerpen) een plek in de ruimte te geven. Zij representeren elk een onderdeel van het systeem. Het wonderlijke is dat als je op de plek van een persoon of onderdeel in het systeem gaat staan, je toegang hebt tot de gevoelens en waarnemingen van deze persoon of dit onderdeel. Dit wordt het wetende of morfologische veld genoemd. Hierdoor komt allerlei informatie aan het licht. Met deze nieuwe informatie worden vervolgens oplossingen gezocht en worden onderdelen verplaatst tot de balans in het systeem is hersteld. De rust keert weer in het systeem en de reden voor klachten is verdwenen.

In een opstelling wordt de balans in jouw systeem hersteld waardoor heling op zielsniveau kan plaatsvinden. Systemisch werk kan heling brengen bij allerlei vraagstukken, uitdagingen of klachten. Denk bijvoorbeeld aan:

 • verstoorde relaties (in huwelijk, familie, vriendschap, op het werk)
 • terugkerende gedragspatronen
 • gebrek aan zelfliefde, zelfvertrouwen of zelfzorg
 • niet gezien/gehoord worden, eenzaam gevoel
 • gesloten hart, op slot zitten
 • angsten
 • weinig energie
 • (chronische) fysieke klachten
 • en nog veel meer

Nieuwsgierig geworden? Aanmelden kan door een mail te sturen naar vicky@onderbewustzijnscoach.nl

We ontmoeten je graag in één van onze workshops!